Tündesz mosható női betétek

…..Női dolgok…..

 

tundesz logoÉn is mint sok anyuka társam a mosható pelenkázás ( a környezettudatosság és az egészségünk megőrzése természetes eszközökkel, módszerekkel ) által jutottam el a mosható női betétek világába. Sajnos a mai élet hozza magával sok helyen a hihetetlen kitárulkozást, gátlástalan magamutogatást, más helyen viszont a saját testünktől, annak funkcióitól, tiszteletétől való teljes elidegenedést. Pedig nem volt ez sem mindig így! 

Véleményem szerint a teljes önismerethez  nem csak a szellemünk és tudatunk tisztogatása, bővítése a fontos hanem a fizikai valónk ismerete, működésének ismerete is. Így kerülhetünk egységbe, harmóniába önmagunkkal.

Sok szeretettel ajánlom Nektek Tündesz betéteit! Nézzétek milyen gyönyörű anyagok, milyen méret és fajta választék vár Rátok ha ellátogattok hozzá….

Találunk tisztasági és egészségügyi betéteket, akár tanga változatban is. De emellett készít pl. a teljesség igénye nélkül arctisztító korongot, melltartóbetétet, vagy babáknak előkét.

tundesz Matyó betét betétek betétek színes betétek

 

 

 

 

 

 

Válogathatunk az anyagok és minták között, Ő elkészíti nekünk. Testre szabottan minden reggel hangulatunk függvényében választhatunk olyat ami jókedvvel, vidámsággal tölt fel. Fontos szempont, hogy természetes anyagból készült, semmi műanyag nincs benne, ezáltal nem avatkozunk bele a testünk normál működésébe. Nem utolsó sorban rövid és hosszú távon is költséghatékony. 

 

Próbáljátok ki! 🙂

 

https://tundesz.com /