Theta Healingről

 

Theta Healing® a gyakorlatban

A Theta Healing® egy meditációs folyamat, mellyel a tudatalattinkban gondolataink és érzelmeink átalakításával képesek vagyunk változtatni életünk bármely területén. Adott esetben miért van erre szükség?

 

Azért mert életünket, viselkedésünket, reakcióinkat több mint 80%-ban a tudatalatti hitrendszereink irányítják.

 

Hit és hiedelemrendszerek, csoporttudatosságok ezek, melyek a mélyben megbújva “meggyőződéssé” váltak bennünk, elhittük őket saját valóságunkként és a tudatos tudatunkkal ezeknek megfelelően alakítjuk az életünket.

Amikor  a testi vagy lelki egészségünkben negatív változás történik tehát megbetegszünk akkor azt hisszük, hogy mindez ellenünk van. Hátráltat a szervezetünk bennünket abban, hogy úgy éljük a megszokott mindennapi életünket ahogy eddig. Természetes emberi reakciónk, hogy a hibást, az okokat keressük és bosszankodunk rajta. De amikor felismerjük, hogy minden tünet és változás értünk van, hiszen a testünk reakciója nem csak  következménye belső világunknak hanem egyben a lehető legjobb megoldása is (betegség formájában), akkor már a gyógyulás felé vezető úton megtettünk egy hatalmas és fontos lépést! Meditációban a Theta állapot elérésével és a hitrendszereink megváltoztatásával akár azonnali változást érhetünk el. A 4-7 Hz közti agyhullámok a Theta-hullámok, melyeket naponta átélünk az elalváshoz közeli állapotainkban is; ez az ellazulás nagyon mély állapota. Itt az agyunk képszerű álmokat, elképzeléseket, rég elfelejtett eseményeket képes előhívni. A kreativitást, a tudatalattihoz való hozzáférést, az inspirációt, az új befogadását segíti. (pl. tanulás) Konzultáció alkalmával mindvégig éber állapotban dolgozunk és a kliens szóbeli engedélyét kérjük minden szükséges változtatáshoz.

Ez a gyakorlatban egy kellemes, könnyed beszélgetésben valósul meg, ami nem kötött helyhez tehát működik személyesen vagy akár telefonon (skype, messenger) is. Amire szükség van a kliens részéről az a csendes, nyugodt környezet; tehát érdemes egyedül lenni a konzultáció alkalmával.

 

Amennyiben hasznosak lehetnek ismerőseidnek az oldalon található információk, köszönöm ha megosztod!