Mit üzen a tested?

Mit üzen a tested?

Talán éppen a várandósságod teremt alkalmat, hogy tudatosan figyelj arra a testre akiben laksz. A másállapot jeleit kisebb nagyobb rácsodálkozásokkal követed majd, de érdemes megtanulni figyelni a szervezeted üzeneteit is! Ezt is meg kell tanulni, légy türelmes magadhoz, nem baj ha nem megy elsőre. Ébernek kell lenni, figyelni a hangot és megjön majd a megértés. Később olyan automatikussá válik, hogy szülés után azon veszed észre magad, mindig beszélgetsz a testeddel. Ez az életed minden területére pozitívan hat majd. 😉

Hogy is kezdj neki?

Játsszuk azt, hogy kérdezel és kérdezel de ezeket a kérdéseket NE válaszold meg! Hagyd, hogy a kérdés nyitva maradjon, add meg a lehetőséget annak, hogy egészen másfajta válaszok is jöhessenek egészen új helyekről mint amit eddig megszoktál. Ne korlátozd le az eddigi tapasztalataiddal, csak hagyd ÉLNI a kérdést!

– Milyen táplálékra lenne ma szüksége a testemnek?
– Mi az az étel ami ma legjobban hozzájárul a babám aktuálus fejlődéséhez?
– Mi az a csoda amitől ma mindketten egyre jobban érezzük magunkat?
– Hogyan lehetne még ennél is jobb?
– Ki az a személy aki ma elhozza számomra pont azt az információt amire szükségem/ünk van?
– Mi az a mozgásforma ami mindkettőnk számára a legjobb ebben az időszakban?
– Hogyan tudnék ma hatékonyabban figyelni a belső hangomra?
– Mi kellene ahhoz, hogy többet pihenhessek bűntudat nélkül?

Számtalan kérdéssel kiegészítheted annak megfelelően ami éppen foglalkoztat. Csendesedj el úgy kérdezz. Figyeld a tested minden rezdülését, de maradj a megengedésben.

A VÁLASZOK MEG FOGNAK ÉRKEZNI!

Jöhetnek akár álmodból, de jöhetnek egy könyvből vagy telefonhívásból, akár egy megérzésből. Ha megengedésben vagy észre fogod venni őket. Bár elképzelhető az is pl, hogy a tudatod automatikusan a megfelelő ételhez vezet és csak evés közben jössz rá, hogy hoppá, hiszen ez a válasz.
Ahhoz, hogy harmóniában legyünk magunkkal, fontos, hogy a testünket is figyelembe vegyük. A boldogság érzéshez kell, hogy egységben legyen a testünk/lelkünk/szellemünk. Egyiket sem hagyhatjuk ki a számításból.

Ha azt érzed kevésbé megy a ráhangolódás szívesen segítek! Megeshet, hogy az elengedésen, bizalmon kell hozzá dolgoznunk.

De ezt bárki meg tudja csinálni, Neked is sikerülni fog!

Kezdd el még ma!

Amennyiben hasznosak lehetnek ismerőseidnek a cikkben található információk, köszönöm ha megosztod!