Minden változtatható

ki van a tükörben
Ki vagy valójában?

Mindaz, amit magadról gondolsz, amit nap nap után és ahogyan teszel:

a mindennapi szokásaid, hiedelmeid, gondolataid és érzéseid összessége. Igen? Tetszik a kép, csiszolnál rajta? Változtassuk meg!

Joggal mondod, de hogyan….. hiszen elhatároztad már te is számtalanszor, hogy leadsz pár kilót a babavárás előtt.

Aztán mégsem sikerült valamiért…

   – stresszes időszak volt a munkában
   – a pároddal nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatotok
   – nem volt ki ebben támogasson
   – vagy csak egyszerűen neked “ilyen a genetikád”, megpróbáltad majd alábbhagyott a    kitartásod.

 AZTÁN LETÖRVE NYUGTÁZTAD, HOGY NINCS AKARATERŐD ÉS BÁNTOTTAD MAGAD!

És talán még híztál is…

Azok a tapasztalatok amiket ilyen helyzetekben átélsz és mint következtetést eltárolsz magadnak, beléd épülnek mint hitek. Majd később is meghatározzák a hozzáállásodat bizonyos dolgokhoz és ennek megfelelően a cselekedeteidet is.
Érzéseket tárolunk mindenhez, majd ha az agyunk hasonló szituációt észlel bekapcsolja a hozzá kapcsolódó automatikus programot (korábbi konzekvenciáidat). Azután ezeket csak futtatod, futtatod és azt hiszed ez mind Te vagy.

A jó hír az, hogy nem!

Közhelyként hat szinte a mai spiri világban, hogy bármi megváltoztatható…. de tényleg így van. És nem kőkemény akarattal, hanem egy elhatározással, hogy igen, én meg szeretném ezt és ezt változtatni magamban vagy az életemben.
A Thetán túl imádom az Acces Bars kérdéseit. Még csak konzultációra sem kell menned, számtalan videót találsz a Youtubon is arról, hogyan legyél állandóan kérdésben az életedben. Könnyen otthon is összeírhatod a kérdéseket amit napi rendszerességgel gyakorolhatsz.

A lényege, hogy NE akard megválaszolni a kérdést, hanem csak lazán állj bele…és engedd, hogy kiáramoljon belőled. A válaszok meg fognak érkezni!

Azt gondolom így is nagyszerű felismeréseink lehetnek! ( pénztárca barát 😊) Kitartás kell hozzá, de ezt játéknak kell felfogni, tét nélkül!

Amikor thetás munkában vagyunk ketten, egészen másképpen jönnek a felismerések, más a technika. Ott többet beszélgetünk, nem maradnak nyitott kérdések, ahogy vezetlek végig a folyamaton rálátsz a problémád gócpontjára. Megláthatod az összefüggéseket, majd minden esetben át is beszéljük.

Próbálgasd Neked melyik a szimpatikusabb… melyikre rezonálsz rá. Én felváltva használom, mikor melyikhez van kedvem.

Azt gondolom a lényeg, hogy minél kevesebb időt töltsünk az önsajnálatban. Önmagunk előtt kell őszintének lennünk először, azután merjünk segítséget kérni akár aprónak tűnő dolgokban is. 

Ki vagyok én, vagy ki lehetsz Te? Az aki mindig is szeretnél lenni!

Hallgasd ezeket a kérdéseket és hagyd, hogy jöjjenek a válaszok! Próbáld ki, Szeretettel Neked 🙂

Ha van kedved írj össze magadnak is hasonlókat, vedd fel akár a telefonoddal is és indítsd el amikor jól esik.

Új Élet:

 

Türelem:

 

 

Amennyiben hasznosak lehetnek ismerőseidnek a cikkben található információk, köszönöm ha megosztod!