Theta Healing egyéni konzultáció várandós anyukáknak

egyéni konzultáció

 

Mi történik a konzultáció alkalmával?

 

A konzultáció tulajdonképpen egy vezetett beszélgetés a problémára irányított kérdésekkel theta állapotban. Így jutunk el a probléma gyökeréhez. Eközben felismerjük, feltárjuk a hozzá tartozó érzelmeket, érzelmi blokkokat, hitrendszereket majd azokat lecseréljük a szándékunk szerinti pozitív, támogató programokra. Ez mind éber állapotban zajlik ahol a  szóbeli beleegyezésed szükséges  a programok cseréjéhez. ( 7 év alatti gyermek esetében az anyukával dolgozunk) Semmi sem történik a tudatodon és az akaratodon kívül. A kineziológiában ismert izomtesztet is használjuk a tudatalatti programod kiderítésére, ellenőrzésére, melyhez szükséges hidratált állapotban lennünk. A konzultáció napján érdemes bőségesen folyadékot fogyasztani.

Ha telefonon keresztül dolgozunk ki sem kell mozdulnod az otthoni kellemes környezetből, csak arra lesz szükség, hogy egyedül legyél, ellazulj, elhelyezkedj kényelmes ülő testhelyzetben és már kezdhetjük is.

 Azonnal érezhető:

  • fizikai/ szellemi felfrissülés
  • lelki megkönnyebbülés
  • vitalitás, energikusság

 

Azt követő napokban pedig akár teljes változás is az adott dologban. Teljesen egyéni, hogy hány ülés szükséges hozzá, de általában 1-3 alkalom elég. 

 

Természetesen ez a módszer nem “csak” a szülés és születés témakörben alkalmazható hatékonyan, hanem bármilyen testi-lelki nehézség, elváltozás esetén ( adott esetben a hagyományos orvoslás terápiáival karöltve). Továbbá pl. függőségek vagy tanulási nehézségek kezelésében is.

A konzultáció díja bármilyen témában: 12.000 Ft/ óra

 

Adott témától függően egy alkalom 1,5- 2 óra. ( + egy fél órát szánok arra, hogy átbeszéljük a problémádat, ismertetem a technikát és bármilyen kérdésedre válaszolok. Ez nem számít bele a konzultáció díjába.)

 

Amennyiben komplett csomagot szeretnél, az alábbiak közül választhatsz:

Várandós Mini csomag

Tartalmaz:

  • 25 db letöltést célzottan a várandóssággal kapcsolatban
  • 1 db 2 órás konzultációt, mely a befizetéstől számított 1 hónapon belül használható fel

 

Ára: 15.000.-

 

Várandós Extra csomag

Tartalmaz:

  • 50 db extra letöltést célzottan a várandóssággal kapcsolatban
  • 4 órás konzultációt, tetszés szerint 2-3 részletre elosztva, mely a befizetéstől számított 3 hónapon belül használható fel

 

Ára: 30.000.-

 

Családi csomag

Tartalmaz:

  •  Kismamának 1 db 2 órás konzultációt,
  •  Kispapának   1 db 2 órás konzultációt, letöltéseket külön-külön a férfi-női, apai-anyai minőségekre, párkapcsolatra vonatkozóan. A konzultáció során végig vesszük mindkettőtök családi mintáit a várandóssággal, szüléssel kapcsolatban, továbbá felderítjük az elvárásokat, félelmeket. A végén pedig összeegyeztetjük kívánságaitokat a szülésre vonatkozóan, hogy mindkettőtöknek vágyaitok szerinti csodálatos, összekovácsoló élmény legyen a pici világra jövetele.

 

Ára: 32.000.-

 

A befizetett összeget  ha nem vagy csak részben került felhasználásra sajnos nem áll módomban visszatéríteni. Kérlek tervezzük meg együtt úgy, hogy beleférjen az adott időkeretbe!

 

Kérhetsz időpontot telefonon:

+3630/3828065 ( H-P 9-18h között)

vagy e-mailen:

otthonszuletni@gmail.com

A konzultációt tarthatjuk  Skype-on is:

Otthon születni

 

Megbeszélés szerint találkozhatunk akár hétvégén is.

Várlak szeretettel!

 

Amennyiben hasznosak lehetnek ismerőseidnek az oldalon található információk, köszönöm ha megosztod!